top of page

Нашата история

 Ферма Пали Лула бе открита през 2017 г. с цел да се произведе най-доброто мляко в България с най-новите технологии в живописната долина на Рила планина.

Семейство Добрев открива млекопреработвателна фабрика през 1994 г. в село Драгушиново в полите на Рила планина. Оттогава съчетаваме най-добрите традиции,опит и автентични рецепти,характерни за региона,за да създадем разнообразие от вкусни продукти произведени от подбрано висококачествено мляко.

ДОБРЕВ стартира като малка семейна фирма и се превърна в популярна марка за млечни продукти. Нашата компания продължава своето развитие, разчитайки на качествени и вкусни продукти, висококачествено обслужване и непрекъснато подобряване на производството. Днес фирма "ДОБРЕВ" произвежда и доставя продукти, създадени с грижа и качество, гарантирани от прилаганите високи стандарти и концепция НАССР.

 

През 2011 г. в София е открит първият магазин "Млекарницата на ДОБРЕВ". Седемте магазина за сирена на ДОБРЕВ предлагат здравословни и вкусни продукти, съчетани с отлично обслужване и уютна атмосфера. Любителите на млечни продукти могат да намерят разнообразие от висококачествени млечни продукти и да се насладят на приятно пътешествие в света на сиренето.

 

За нас е удоволствие да произвеждаме най-добрите продукти защото добрата храна има значение.

bottom of page